fbpx

Produženi boravak i kreativan prostor za učenje i druženje

Radionice za decu

Edukativne radionice za decu koje se održavaju u prostorijama Studio Nered su:

  • NTC učenje kroz igru
  • Lego robotika i programiranje
  • Sezonske radionice gostujućih predavača

 

NTC sistem učenja je predstavio dr Ranko Rajović, specijalista interne medicine, magistar neurofiziologije, osnivač Mense Srbije. Ovaj program se zasniva na senzo-motornom i kognitivnom razvoju deteta i iako vas možda bune ove reči važno je da znate da ovde deca pre svega uče kroz igru.

Ovaj program rada sa decom nas vraća korenima, seća na davno zaboravljene igre, koje su i nama pomagale da se pravilno razvijamo, naš mozak i naše sposobnosti.

Sa našim saradnicima, deci približavamo i svet robotike i strujnih kola. Pokazujemo im kako je važno brinuti o svojoj okolini, kako reciklažni projekti itekako mogu imati veze sa robotikom i kako da na krilima svoje mašte osmisle robote koji mogu spasiti svet. 

Svako dete zaslužuje da odlazi u školu puno samopouzdanja. Zaslužuje da bude okruženo ljudima koji će ga saslušati, razumeti, prihvatiti, rasti zajedno sa njim i pomoći mu da ostvari sve svoje potencijale bez pritiska i stresa. Briga je uvek tu, najčešće od strane nas, roditelja.

Upravo zato smo se potrudili da olakšamo ovaj stresan period i zamenimo ga periodom punim radosti za sve.

Da preokrenemo ono “KAKO” u “LAKO”!

Deca će biti presrećna, jer provode vreme napolju učeći kroz igru, a roditelji mogu da se opuste jer su rad sa detetom prepustili stručnjacima iz različitih oblasti koje decu zanimaju.

Za više informacija o radionicama za decu i njihovom održavanju, možete pratiti našu instagram stranicu, ili nas pozvati za više detalja.